+31 (0)497 38 17 95
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Industriele deuren voor een industriele look in huis

”Creëer een industriële elegantie, een stijlvolle entree”

Wij openen alvast de deur voor een elegante sneak preview

Industriële elegantie met stijlvolle deuren

Wil jij ook wonen zoals in de stijlbladen? Zonder intensief te hoeven verbouwen? Met stijlvolle industriële deuren tover je jouw huis om tot een paradijselijke loft. Dat is een goed idee! Optisch vergroot je ook nog eens jouw leefruimte. Maak dus ruimte voor plannen en maak jouw nieuwe stijlvolle entree. 

Landelijk en stoer wonen

Wie landelijk, en bovendien stoer, wil wonen kan met een aantal kleine aanpassingen waanzinnige effecten bereiken. Dankzij deuren bestaande uit grote glazen oppervlakten, die zijn opgedeeld door slanke aluminium profielen met een matte finish in grafietzwart, bereik je die effecten in een handomdraai. Het resultaat is een totale make-over, zonder al te veel breekwerk. Nadien ademt jouw woning een en al ‘industriële elegantie’.

Stijlvolle industriele deuren

Industriele look in huis met deuren

De gang naar metalen maatwerk

Met maatwerk metalen deuren maak je jouw woning spannend. Goed om te weten: voor elk interieur is er zo’n perfecte metalen deur. Je kan kiezen uit een traditionele draaideur met kozijn of voor een heuse blikvanger, zoals de taatsdeur. Een taatsdeur is een deur die geen kozijn nodig heeft om te kunnen draaien. Omdat ie zijn draaipunt heeft op zowel de onder- als de bovenkant van de deur, kan een taatsdeur in beide richtingen draaien. Heb je minder ruimte? Kies dan een schuifdeur in deze krachtige industriële uitvoering.

Taatsdeuren met een industriele look

Taatsdeur systeem
Luxe grepen voor taatsdeuren en binnendeuren

Maak jouw woning weer spannend

‘Wonen’ krijgt met metalen doorgangen meer dynamiek. Hiermee maak je jouw woning aantrekkelijk voor het oog. Wat dacht je van een draaideuropstelling uitgebreid met panelen aan de boven- en/of weerszijden van de deur? Zo woon je groots met een ‘g’. Een paneel boven de deur laat de ruimte bijvoorbeeld hoger lijken en geeft bovendien kansen om de opstelling volledig tot het plafond te laten doorlopen. Daarnaast zijn er ook nog zweefdeurkasten. Met een zweefdeurkast trek je het industriële karakter door naar andere woonruimten, zoals de slaapkamer.

Transparant en licht

Afhankelijk van de ruimtes en het gewenste effect is er de mogelijkheid om het soort glas te kiezen. Ga je voor transparant glas, dat de ruimtes met elkaar naadloos verbindt en de ruimtes groter laat lijken? Of wil je een ruimte benadrukken met mat glas en tegelijkertijd veel licht doorlaat? Wat de keuze ook wordt, met spiegelglas kijk je beslist in de spiegel van een industriële look. Gegarandeerd dat het past!