+31 (0)497 38 17 95
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 20:00
Za: 08:30 15:00
Zo: Gesloten
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 20:00
Za: 08:30 15:00
Zo: Gesloten

De Houtwinkel Bladel; Bedenkers, Makers van Binnen & Buiten

De Houtwinkel Bladel maakt het leven van mensen prettiger door hen te helpen hun persoonlijke woonwensen in huis en tuin te realiseren. Gevestigd in het Brabantse Bladel, doen wij dit door vakkundig advies te geven en ieder te ondersteunen in de uitvoering.

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en blinken uit in maatwerk en duurzame totaaloplossingen. Dit alles met eigen vakkanjers, een eigen werkplaats en winkel. Wil je meer weten over De Houtwinkel Bladel? Dan ben je op de juiste plek! Lees hier de laatste nieuwtjes, trends en ontdekt alle persoonlijke woonwensen op onze projecten pagina.

HWB-NW-BEELDMERK-HWB_ZT2019

Werken bij De Houtwinkel Bladel

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Vanuit ons unieke pand in het Kempische Bladel zet ons team zich iedere dag weer in om de allermooiste woonwensen te realiseren. Van idee tot en met de realisatie: alles onder één dak. Wij zijn namelijk een combinatie van Service Bouwmarkt, Speciaalzaak, Houtindustrie en Buitendienst.

Met onze technische kennis en inlevingsvermogen kunnen wij elke klant van een passend aanbod voorzien. Met de labels Hubo XL, Houtdesigners en Eikentuinhuis.nl is De Houtwinkel Bladel een van de grotere spelers in de regio op gebied van huis en tuin.

Ben jij op zoek naar een plezierige en uitdagende baan? Bij De Houtwinkel Bladel zijn wij altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste en gedreven collega’s! Solliciteer nu op de functie die bij jouw past!

Bekijk onze vacatures

Team-van-de-houtwinkel-bladel

De helden van De Houtwinkel Bladel

ONZE KRACHT! ONZE EXPERTS! ONZE HELDEN!

Graag stellen wij de mensen voor die verantwoordelijk zijn voor al die prachtige projecten: het team van De Houtwinkel Bladel.

Lees verder

Het verhaal van de Houtwinkel Bladel

Het verhaal

HET VERHAAL VAN ANTON EN STIJN LEMMENS

De boomzagerij van opa en zijn zoons legde de basis. Zijn zoons maakten De Houtwinkel wereldberoemd in de Kempen en inmiddels staat de derde generatie Lemmens aan het roer. Opa zou trots zijn, want de grote liefde voor hout zit ook bij de broers Anton en Stijn grondig in de genen gebeiteld.

Lees verder

Showroom De Houtwinkel Bladel

Onze showroom

KEUKENS, KASTEN, VLOEREN, EN MEER

Je bent van harte welkom in onze showroom tijdens de openingstijden. Wil je het meeste uit jouw showroombezoek halen? Maak dan voorafgaand een afspraak met een van onze experts. Een van onze collega’s helpt je dan van A tot Z en samen komen jullie tot de beste persoonlijk woonwens!

Afspraak maken

Werkplaats De Houtwinkel Bladel Eikentuinhuis

Dé werkplaats

MAATWERK EN DUURZAME TOTAALOPLOSSING

Wil je weten welk houttype bij jouw klusproject past? Of hoe je jouw woonverlangen vertaalt in een geslaagd in- en exterieurproject? Dan is het goed om je uitgebreid te laten informeren. Met onze kennis, kunde en eigen werkplaats is álles te maken voor huis en hof.

Woonwens bespreken

De Houtwinkel Bladel, Hubo XL, Eikentuinhuis.nl, Houtdesigners

Contact opnemen

VRAGEN, OPMERKING OF COMPLIMENTEN?

De Houtwinkel Bladel is een winkel vol vakmanschap. Heb je vragen, advies of meer informatie nodig? Kortom, bel, mail of kom gerust eens langs. We helpen je graag! Heb je een klacht of juist een complimentje voor ons, dan horen we dat ook graag!

Onze contactpagina

Het verhaal achter de persoonlijke woonwens

ONTDEK HIER ALLE VERHALEN VAN ONZE GENIETERS

Wij komen bij mensen ”over de vloer” om het gerealiseerde project door te nemen. Ons doel is tevreden klanten! En we willen dat ze kunnen blijven genieten. Wij, De Houtwinkel Bladel, zijn trots op de woonwensen die wij gerealiseerd hebben en willen deze graag met jullie delen.

Familie de Kort Bladel Keuken

Eiken-houten-tuinhuis-familie-boemaars-de-hond-hulsel

Familie Peters - Beam Bench