+31 (0)497 38 17 95
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten

De Houtwinkel Bladel; Bedenkers, Makers van Binnen & Buiten

De Houtwinkel Bladel maakt het leven van mensen prettiger door hen te helpen hun persoonlijke woonwensen in huis en tuin te realiseren. Gevestigd in het Brabantse Bladel, doen wij dit door vakkundig advies te geven en ieder te ondersteunen in de uitvoering.

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en blinken uit in maatwerk en duurzame totaaloplossingen. Dit alles met eigen vakkanjers, een eigen werkplaats en winkel. Wil je meer weten over De Houtwinkel Bladel? Dan ben je op de juiste plek! Lees hier de laatste nieuwtjes, trends en ontdekt alle persoonlijke woonwensen op onze projecten pagina.

Team-van-de-houtwinkel-bladel

De helden van De Houtwinkel Bladel

ONZE KRACHT! ONZE EXPERTS! ONZE HELDEN!

Graag stellen wij de mensen voor die verantwoordelijk zijn voor al die prachtige projecten: het team van De Houtwinkel Bladel.

Lees verder

Het verhaal van de Houtwinkel Bladel

Het verhaal

HET VERHAAL VAN ANTON EN STIJN LEMMENS

De boomzagerij van opa en zijn zoons legde de basis. Zijn zoons maakten De Houtwinkel wereldberoemd in de Kempen en inmiddels staat de derde generatie Lemmens aan het roer. Opa zou trots zijn, want de grote liefde voor hout zit ook bij de broers Anton en Stijn grondig in de genen gebeiteld.

Lees verder

HWB-NW-BEELDMERK-HWB_ZT2019

Werken bij De Houtwinkel Bladel

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Vanuit ons unieke pand in het Kempische Bladel zet ons team zich iedere dag weer in om de allermooiste woonwensen te realiseren. Van idee tot en met de realisatie: alles onder één dak. Wij zijn namelijk een combinatie van Service Bouwmarkt, Speciaalzaak, Houtindustrie en Buitendienst.

Met onze technische kennis en inlevingsvermogen kunnen wij elke klant van een passend aanbod voorzien. Met de labels Hubo XL, Houtdesigners en Eikentuinhuis.nl is De Houtwinkel Bladel een van de grotere spelers in de regio op gebied van huis en tuin.

Ben jij op zoek naar een plezierige en uitdagende baan? Bij De Houtwinkel Bladel zijn wij altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste en gedreven collega’s! Solliciteer nu op de functie die bij jouw past!

Bekijk onze vacatures

Onze-winkel-Hubo-De-Houtwinkel-Bladel

Onze winkel

VAKKUNDIG ADVIES EN WOONOPLOSSINGEN

Als je een woonwens hebt voor binnen of buiten dan is het fijn dat er vakmensen zijn. Vakmensen die aanvoelen met welke materialen er het beste gewerkt kan worden, die bovendien hun vak en de klant verstaan. Of je nu mooier wil wonen, veiliger wil wonen of de focus legt op het buitenleven, het gaat er om dat je fijn kúnt wonen. De bedenkers van De Houtwinkel Bladel hebben dat gevoel voor binnen én buiten. Eenmaal in de winkel word je begroet door tal van vakkundige mogelijkheden. Of je het nu zélf wil doen of laten doen, Je vindt er woonoplossingen voor élke klus. Ook ‘sámen’ behoort vanzelfsprekend tot het klusmenu.

Als klant kies je waar je jezelf prettig bij voelt, wat je handig en wat je mooi vindt. De bedenkers denken mee en zorgen voor een vakkundig advies, zodat klanten zich gedurende het gehele project tot aan de oplevering thuis genieters voelen.

Locatie van onze winkel

De-showroom-De-Houtwinkel-Bladel

Onze showroom

KEUKENS, KASTEN, VLOEREN, EN MEER

Die heerlijke keuken of de realisatie van een nieuwe badkamer? Een nieuwe vloer, trap of een maatwerk kast? Een andere entree of raambekleding? Om met de deur in huis te vallen: elke woonwens vraagt om zijn eigen ingrediënten. Je vindt ze in de showroom. Daar maak je kennis met een uitgebreide collectie aan producten en mogelijkheden. Ambachtelijke kennis zorgt ervoor dat elk interieur en exterieur een klasse plaatje wordt, technisch verantwoord en een lust voor het oog. In de showroom helpen bedenkers én makers. Zo vloeien klantwensen samen met vakmensen, zodat élk woonproject een persoonlijke perfectie wordt.

Afspraak maken

Timmerwerkplaats-De-Houtwinkel-Bladel

Dé werkplaats

MAATWERK EN DUURZAME TOTAALOPLOSSING

Woondromen vragen om een persoonlijk recept, aangepast aan smaak en wensen. Dat begint bij vakkundig te meten, aansluitend te maken en vervolgens te monteren. In de werkplaats komt alles samen; van de plannen van de bedenkers tot aan de makers, die voor de genieters thuis in de werkplaats aan de slag gaan. Hier beleef je hoe je maatwerk in huis realiseert. Met eigen timmermannen, ambachtelijk werkend met hun hart voor dat heerlijke hout.

Kwaliteit, daar houden bedenkers, makers en genieters van! Met puur handwerk, maakwerk en maatwerk haal je comfortabele kwaliteit in huis.

Stoere balken in de woonkamer? Een sfeervolle houten keuken? Een ambachtelijke binnendeur van oud hout? Of een eiken tuinhuis? In combinatie met buitengewone details, zoals staal, staan houtexperts garant voor een stoer staaltje werk. De werkplaats is, met maatwerk en duurzame totaaloplossingen, dé unieke verbinding voor binnen en buiten.

Woonwens bespreken

De Houtwinkel Bladel, Hubo XL, Eikentuinhuis.nl, Houtdesigners

Contact opnemen

VRAGEN, OPMERKING OF COMPLIMENTEN?

De Houtwinkel Bladel is een winkel vol vakmanschap. Heb je vragen, advies of meer informatie nodig? Kortom, bel, mail of kom gerust eens langs. We helpen je graag! Heb je een klacht of juist een complimentje voor ons, dan horen we dat ook graag!

Onze contactpagina

Het verhaal achter de persoonlijke woonwens

ONTDEK HIER ALLE VERHALEN VAN ONZE GENIETERS

Wij komen bij mensen ”over de vloer” om het gerealiseerde project door te nemen. Ons doel is tevreden klanten! En we willen dat ze kunnen blijven genieten. Wij, De Houtwinkel Bladel, zijn trots op de woonwensen die wij gerealiseerd hebben en willen deze graag met jullie delen.

Familie de Kort Bladel Keuken

Eiken-houten-tuinhuis-familie-boemaars-de-hond-hulsel

Familie Peters - Beam Bench