+31 (0)497 38 17 95
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Badkamertrends-wabi-sabi-trends

”Zing, lach, huil en bewonder.
Lééf! Koester de schoonheid van imperfectie van materialen.”

De badkamertrend: Wabi Sabi

Eenvoud, rust en stilte. Zalig! Hoe haal je dat gevoel in huis? Door terug te gaan naar de basis. Want die basis is het fundament van jouw natuur. Zodra je jouw innerlijke stem vertaalt in jouw interieur beleef je de schoonheid van deze levensfilosofie. Das’s zen! Wij dompelen je alvast onder met de badkamer.

Minder is meer

Hoe creëer je zen in het interieur? Door de Japanse stijl te combineren met Scandinavische elementen. Dan heb je een wereldse zee aan rust. Hoe dat komt? Omdat een Scandinavische inrichting lichte tinten en natuurlijke, zachte materialen kent. Tijdloos, elegant en modern. Voor een rustig interieur geldt: minder is meer. En dat geldt vooral voor de badkamer.

Wabi-sabi-trend-badkamer

De kunst van het leven

Als je de schoonheid van het alledaagse kunt zien, ben je Wabi Sabi. Zo noemen ze deze Japanse levensfilosofie. De kunst van het leven? Dat begint al bij jouw interieur. Zing, lach, huil en bewonder. Lééf! Koester de schoonheid van imperfectie van materialen. Hout en steen léven, juist omdat elk stukje hout of steen ánders is. Precies dát maakt het leven zo fantastisch mooi.

Zee aan rust

Elke dag staan we bloot aan spanning en stress. Thuis laad je op. Thuis dompel je jezelf onder in een heerlijk bad. Een regendouche laat de spanning letterlijk van je afglijden. Hoe bereik je in jouw badkamer nog meer dat zen-gevoel? Door op zoek te gaan naar jouw natuur. Pas daarom natuurlijke materialen toe in de badkamer. Doorleefd hout combineert bijvoorbeeld schitterend met dat strakke witte Scandinavisch design.

Natuur-steen-waskom-badkamer

Imperfectie-badkamers-wabi-sabi-trends

Onderdompelen in ontspanning

De filosofie Wabi Sabi bestaat al eeuwenlang. Het staat voor leven in het nu, gedragen door de kracht van imperfectie en onvolmaaktheid. Wat we willen zeggen: het hoeft niet perfect te zijn. Juist die imperfectie maakt het leven mooier, en wonen ook. Wabi Sabi is dingen weg kunnen laten, te houden van onvolmaaktheid en de kracht van vergankelijkheid. Dán heb je het begrepen.

Jouw tempel

In de badkamer mag alles zíjn. Houd het rustig. Beperk je tot maximaal twee tinten. Kleuren in zand, modder en klei. Zacht en aardig dus. Wees lief voor jezelf. Houd het eenvoudig. Maak het jezelf makkelijk. Relax. Laat alles lekker los om jouw badritueel met jezelf te verbinden. En geniet van die zálige rust. Laat de badkamer jouw tempel zijn. Word je zen van!