+31 (0)497 38 17 95
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Keuken Vermeulen

Ad zou ook trots op mij zijn!

Samen met de videograaf reed ik naar een nieuw project om weer wat mooie beelden voor jullie te verzamelen. Een totaalproject met een moderne keuken, een unieke vloer en klassieke deuren. Alles helemaal uitgezocht door de eigenaresse van het huis. Het was een wisselende dag met zon en regen en dat is ook precies hoe dit verhaal begint.

Bij binnenkomst werden we zonnig welkom geheten. Ik legde uit wat we precies kwamen doen en ik was benieuwd hoe de eigenaresse tot deze keuzes is gekomen. Eigenaresse: ‘’Samen met mijn man heb ik bijna 25 jaar het familiebedrijf Complete Woninginrichting gerund. Na 21 jaar bij het bedrijf te hebben gewoond, wilden we meer privacy qua wonen en het liefst alles gelijkvloers. In Reusel waren er op dat moment en op dat gebied geen mogelijkheden en zo kwamen we in Arendonk terecht. We hadden er een prima stek gevonden, net over de grens en hoopten er samen oud te worden”.

Helaas, haar man werd ernstig ziek en kreeg het geluk een andere wending. ‘’Mijn man was heel creatief en had unieke ideeën. Hij overleed 3,5 jaar geleden en omdat het sociale leven (verenigingen en vrijwilligerswerk) mij steeds meer naar Reusel trok, ben ik er uiteindelijk naar terug verhuisd. Dit huis kwam letterlijk op mijn pad en ik kon me hier wel zien wonen. Centraal en midden in het Centrum”.

Keuken Vermeulen
Keuken Vermeulen
Keuken Vermeulen

Met beide handen heeft mevrouw alles aangepakt. Ze kwam bij ons in de showroom voor een vloer. Eigenaresse: ‘’Een kennis van mij had ook een pvc-vloer van De Houtwinkel Bladel en dit beviel hen heel goed. Zodoende ben ik bij jullie binnengestapt. Uiteindelijk zag ik óók de mogelijkheden voor een keuken naar mijn smaak en idee, evenals de deuren. Het was supermakkelijk om zo alles op één plaats te vinden. Bovendien was er de Coronapandemie die een rol speelde: alles kort bij de deur houden! Ook niet onbelangrijk te noemen, het advies was prima, alsook het meedenken.

De ervaring die ik van het familiebedrijf had kwam nu weer goed van pas, want het ging allemaal best snel. In augustus had ik het huis gekocht en in december kreeg ik de sleutel. In de tussentijd moest ik dus mijn nieuwe interieur uit gaan zoeken en de planning maken, zodat alles op tijd klaar kon zijn. Deze keer helemaal zelf. ‘s Nachts heb ik wel eens wakker gelegen door een foute beslissing. Hetgeen wat ik dan had uitgekozen was toch niet zoals ik uiteindelijk in mijn hoofd had. Het grote voordeel van kort bij huis kopen, is: Het voelt snel vertrouwd. Ook met de planning had ik alle medewerking.

De kleurencombinaties zaten goed in het hoofd. Ik hoefde niet met stalen van de een naar de ander. Het hele huis is ingericht met nieuwe, maar ook deels met meubelen en accessoires uit de periode met Ad die voor mij dierbare herinneringen zijn. Al met al was het een mooie ervaring om een huis opnieuw in te richten maar natuurlijk wel met dubbele gevoelens. Stiekem ben ik trots op mezelf, deze hele verhuisklus geklaard te hebben en ik weet zeker dat mijn man dat ook zou zijn”.