+31 (0)497 38 17 95
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Keuken van gemakken voorzien

”Al eens goed nagedacht wat jij écht nodig hebt in jouw keuken?”

Ontdek hier alle tips voor een gebruiksvriendelijke keuken!

Wat heb je écht nodig in jouw keuken?

Bij de aanschaf van een keuken ga je allereerst op zoek naar wat je écht nodig hebt. Alleen zo heb jij jouw gouden keukenrecept in handen. Juist door goed na te denken over je woonsituatie en eventuele gezinssamenstelling maak jij jouw keuken op maat.

Een mix van smaken

Woon je samen? Misschien heb je zelfs een groot gezin? Mogelijk sta je zélf je mannetje. Jouw keuken is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en keukenwensen. Eet je in de ochtend samen of ieder voor zich? Kook je graag voor gasten? Door eerst kritisch wensen te inventariseren creëer je een keuken die er toe doet. Eentje die klopt met jouw woonwensen én een waarvan je beslist dagelijks geniet.

Opbergruimte in style keuken

Barretje aan keukeneiland
Kookeiland met designer afzuigkap

Snoepen van keukens

Hou je van peper of van zout? Misschien wil je het wat pittiger? Ook keukens zijn er in tal van smaken. Modern, authentiek, industrieel of landelijk? Net als peper en zout kunnen deze smaken goed gecombineerd worden. Landelijk wonen in een nieuw jasje is helemaal hot! Een strakke belijning van eikenhouten deurtjes in een symmetrische opstelling is hier een goed voorbeeld van. De authentieke schouw versus de strakke apparatuur maken van jouw keuken een magische blikvanger. Een absolute must have dus.

De gezonde keuken

Stem apparatuur af op je lengte. Zo denk je aan je rug. Plaats daarom de koelkast, vaatwasser, (combi)oven en laden op hoogte. Je bespaart tegelijkertijd energie als je kiest om gasloos te gaan koken. Inductie is duurzaam in energie, is veiliger én maakt makkelijker schoon.

Vaatwasser op hoogte keuken gemak

Combi oven op hoogte keuken

Grip op praktisch gemak

Met de dikte van het werkblad creëer je een heus statement. Een dun blad geeft een moderne look, een dikker blad daarentegen past beter in een authentieke keuken. Wat past bij jou? Ga je voor Multiplex, composiet of graniet? Naast de looks ga je in ieder geval voor een praktische keuken. Greeploos, semi-greeploos of juist mét grepen? Hangkasten of schuiflades? Houd altijd oog voor praktische bergruimte. Wij zijn jouw kookmaatje en helpen bij het bakken van een heerlijk recept. Want maatwerk, dat doe je samen!