+31 (0)497 38 17 95
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Glazen wand in eiken tuinhuis Bladel

Ga voor een ‘tuinkantoor’. Een groene omgeving vindt het werkbrein fijn en het is ook nog eens duurzaam. Je investeert namelijk in een tuinhuis voor nú en later.

Tuinhuis als kantoor: Duurzame oplossing

Werk jij ook geheel of gedeeltelijk vanuit huis? Toffe thuiskantoren, ze bestáán. Zien of het werkt?! Kijk dan, natuurlijk vanuit jouw tuinhuis, heerlijk mee. Wie zo’n afzonderlijke kantoorruimte aan huis heeft, boft! Dan ís er een deur die je na werktijd dicht kan trekken; jouw tuinhuisdeur!

Slimme thuiswerkplek

Onze huizen worden met de dag slimmer, onze thuiswerkplekken ook. Het thuiswerken 2.0 smelt nog meer samen met de kunst om mooi te wonen. Praktisch en prachtig. Toch kleven er ook nadelen aan het thuiswerken. Een veelgehoord minpunt is dat je jouw werk altijd mee naar huis neemt evenals het gemis om ongestoord te kunnen werken. Gelukkig zijn daar handige oplossingen voor. Kwestie van omdenken. En dan komt jouw toffe tuinkantoor in beeld, jouw tuinhuis natuurlijk!

Ontspannen brein

Uitgerust van én naar je werk, hoe tof is dat? Met een tuinkantoor begin je ’s ochtends op je sloffen aan je dag. Lekker op loopafstand dus. Ben je klaar? Ontspannen maar. Dát is het thuiswerken 2.0. De tuin is bovendien een natuurlijke inspirerende omgeving die je de rust biedt om ongestoord te werken. Een groene omgeving vindt het werkbrein fijn.

Duurzaam-tuinhuis-thuiswerken-werken-in-tuin

Blik op rust

Groen en natuurlijke elementen zorgen voor een rustige, kalme werksfeer. Wérk hier ook bínnen mee. Sfeerbepalende elementen, zoals jute, hout of sisal manden verrijken dat gevoel. Olijfgroene tinten werken verbindend. De kleur salie heeft eveneens dit effect. Of je nu werkt vanuit jouw tuinhuis of in jouw woonkamer, je zal ervaren dat deze kleuren samensmelten met de verschillende functies binnenshuis. Een tuinhuis in eikenhout versterkt dat nog meer. Hout geeft rust.

Natuurlijk werken

In jouw tuinkantoor ben je thuis, zónder dat je de plek ziet als een plek waar gewerkt wordt. Stoelen die eruitzien als een eetkamerstoel en geschikt zijn als bureaustoel? Jazeker! En dankzij onder meer goed doordachte opbergruimte berg jij jouw werkdag letterlijk op. Omdat wij handig zijn met hout, zorgen we ervoor dat het voor jou werkt. We houden daarbij rekening met alle woon- en werk wensen, zodat jij bergen werk kunt verzetten.

Tuinhuis-als-kantoor-thuiswerken

Duurzaam gedachtegoed

Als we dan toch een boompje op mogen zetten: Jouw tuinkantoor is méér dan een prachtige oplossing om de werkdag letterlijk af te sluiten. Je investeert namelijk in een tuinhuis voor nú en later. Zo werk je dus aan een plek om zelfs na je pensioen nóg van te genieten. Werk ze!