+31 (0)497 38 17 95
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Tips_keukengemak_keuken

”Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken is het slim om naar keukengemak te kijken.”

Handige tips voor meer keukengemak

Lekker koken, makkelijk leven, heerlijk genieten. Dát is hét recept van een fijne keuken. Als je op zoek bent naar die héérlijke keuken, zet dan vooral comfort bovenaan jouw lijstje. Met goede verlichting, slimme opbergmogelijkheden en andere hulpjes creëer je keukengemak.

Keukengemak

Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken is het slim om naar gemak te kijken. Topkoks staan ook te koken bij goede verlichting. Slecht licht zorgt immers voor een tobbende kok. Moet je dan met een grote bak licht werken? Integendeel. Tegenwoordig zijn er mooie verlichtingsmogelijkheden die je in allerlei scenario’s in kunt stellen. Werklicht als het nodig is en zachte verlichting voor romantiek. Met de juiste verlichting, zoals spotjes, bereid je een sfeervol interieur in een handomdraai. De kok kan de was doen.

Vaatwasser_op_hoogte_keukengemak

Slimme_afzuigkap_met_inductie_kookplaat_hout_marmer_zwarte_keuken

Zichtbaar zonder gemok

Keukengemak in plaats van keukengemok dus. Over mokken gesproken. Je bergt ze handig en overzichtelijk op in lades. Led-strips in of onder de keukenkasten gidsen je automatisch naar jouw doel. Maak het jezelf makkelijk. Juíst tijdens het koken, wil je alles binnen handbereik hebben. Berg die kruiden daarom op in een ladeblok. Zo tover jij jouw keukenbenodigdheden met één hand tevoorschijn. Of je doet ze van de hand met de automatische prullenbakopener. Da’s handig hè?!

Rustig kookpunt

Omdat een keuken kostbaar is, loont het om goed na te denken over wat je wil. De keuken van nu is rustig, overzichtelijk en vooral neutraal. Dankzij die rustige uitstraling investeer je in een keuken die goed ‘blend’ met de rest van jouw interieur. Zélfs als het recept van jouw woonstijl wijzigt, blíjft jouw keuken jouw trouwste ingrediënt. Het is dus de trend om voor die rust te kiezen. En bedenk dat een spiksplinternieuwe keuken niet altijd nodig is. Met nieuwe deurtjes of een trendy keukenblad verander jij eenvoudig jouw keukenmenu.

Keukengemak_opbergmogelijkheden_lades_in_kast

Slimme oplossingen

Breng rust in de keuken door overbodige apparatuur slim op te bergen of ermee af te rekenen. Een Quooker maakt jouw waterkoker voorgoed overbodig. Lekker toch, weer een snoer minder. En wist je dat er ovenapparatuur bestaat die gelijktijdig kan bakken, ontdooien of bereiden? En dat je niet meer met een traditionele afzuigkap hóeft te werken? Denk aan jezelf. Ook aan jouw rug. Met een vaatwasser op hoogte blijft ie gespaard. Zo, dat scheelt weer een rug.