+31 (0)497 38 17 95
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Slow-living-bewust-consumeren-duurzaam

”Stilstaan bij de kleine dingen, bewuster consumeren en leven in het moment, dát is ‘slow living’.”

Slow living, de stijl van vandaag

Geef jij jezelf bewust eens de tijd om te genieten van het hier en het nu? Ben jij jezelf bewust hoe jij lééft? Stilstaan bij de kleine dingen, bewuster consumeren en leven in het moment, dát is ‘slow living’. Wij vertellen je hoe je dat doet.

Morgen is nú!

Elke dag zijn we overal met onze gedachten, behálve bij het moment. Appjes, berichtjes, likes, om gek van te worden. Morgen is nú! Dus sta jezelf toe om te vertragen. Het mag. Je hebt het nodig om te kunnen genieten; van alle mooie dingen om je heen, bewust te voelen en bewust te zíjn. Dat is slow living in een notendop.

Slow living, de stijl van vandaag

We leven in een snelle wereld en staan altijd aan. Daarom is de inrichting van jouw huis een goed startpunt voor een rustig begin. Slow living is, naast een manier van leven, tegelijkertijd een woonstijl. Hoe je die woonstijl in alle rust beleeft? Door alle overvloedige zaken weg te laten. Minder is juist méér, zo ademt deze stijl.

Bewust-consumeren-slow-living-hout-decoratie

Rustige thuisbasis

Gelukkig is het stilstaan bij de kleine dingen in het leven een aangename trend die we massaal begroeten. Iedereen verlangt naar rust en ontspanning. Door het drukke alledaagse leven, wat bol staat van hectiek en stressvolle momenten, vliegen de dagen voorbij. Om uít die draaimolen te kúnnen springen, is een rustige thuisbasis een allereerste vereiste.

Duurzaam en handgemaakt

Slow living in je huis is een natuurlijke mix van werelden. Denk aan een combinatie van Japans, Scandinavisch en minimalistisch wonen. Sereen, evenwichtig, met rustige ruimte voor de aandacht voor je zintuigen. Een slow living interieur ademt details zonder dat ze overheersen, vaak handgemaakt.

Slow-living-decoratie-scandinavisch
Bewust-consumeren-keurmerk-duurzaam

Vertraag de tijd

Rustig word je van houten snijplanken tot houten lepels, kannen, kruiken en aardig aardewerk. Pure materialen, aaibaar en zacht, versterken de behoefte om te vertragen. Met prachtige linnen stoffen, rustige kussens en dekens wikkelen we ons in het moment. Zachte tinten en inspirerende vondsten uit de natuur zijn in deze woonstijl belangrijk. De natuur vind je dan ook terug in de rustige prints en het gelukkige groen in huis. Langzaam kom je tot rust. Wat heerlijk……even he-le-maal niets! Gun jezelf een ogenblik. De volgende keer richten we ons blik op verf.