+31 (0)497 38 17 95
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Schuifdeurkast in keuken landelijke stijl

”Rust en ruimte in huis creëren?”

Dat kan!… met onze kasten in jouw stijl

Schuifdeurkast in jouw stijl

Ook zo’n hekel aan rondslingerende spullen in huis? En wil je jouw interieur tegelijkertijd een eigentijds karakter geven? Een maatwerk schuifdeurkast geeft jouw ideeën de ruimte. En jij bepaalt jouw stijl! Door een ruimte ook nog eens optimaal te benutten, creëer je het beste in huis. Schuif maar aan, we vertellen het je graag.

Stoer & landelijk

Landelijk wonen, zelfs in een nieuwbouwhuis? Trakteer jouw huis dan op een prachtige landelijke uitstraling. Met de Barn schuifdeurkasten kun je stoer wonen op elke plek. Met een knipoog naar de authentieke boerendeur is de robuuste uitstraling van deze schuifdeurkast een lust voor het oog. Jouw woning ademt direct een natuurlijk karakter. Mooi detail is de voelbare en bovendien zichtbare houtstructuur. Deze look is prachtig om met eigentijdse materialen te combineren.

Stoere landelijke uitstraling met barn schuifdeurkasten
Barndeuren schuifdeurkasten

Loft 4 you

Liever een vleugje mediterrane stijl? Ook de loft schuifdeurkasten worden vormgegeven in een stijlvolle natuurlijke matte uitstraling. Deze stijlvolle robuuste schuifdeurkast kenmerkt zich door Italiaans temperament. Je voelt direct de prettige spanning in het contrast van de gebruikte materialen. En verliefd? Dan is het een ‘loft for you’ dus!

Mediterrane stijl schuifdeurkast

Schuifdeurkast met luxe uitstraling

Van wand tot wand

Liefhebbers van moderne architectuur weten dat een kast ‘van wand tot wand’ een prachtige interieuroplossing is. Bovendien trakteert zo’n moderne schuifdeurkast jouw woning op een hedendaags karakter in een stijlvolle vormgeving. Tegenwoordig is vakmanschap niet meer aan maatvoering gebonden. Sterker nog, voor elk huis is er een stijlvolle en bovendien eigentijds strakke schuifdeuroplossing maakbaar. Maak jouw dromen waar dus!

Liefdevolle omlijsting

Rust en ruimte in huis creëer je eveneens met een combinatie van verschillende materialen. Een omlijste schuifdeurkast geeft dynamiek door de toepassing van aluminium frames en een of meerdere deurvullingen van hout, unikleuren of glas. Ook een spiegel kan ingepast worden. Zo spiegelt jouw interieur zich aan een stijlvol woonmagazine, waar ‘t leven een lieve lust is. En schuif jij ook aan? Schuif dan ‘ns op, dan gaan we er samen voor zitten. Want maatwerk, dat maak je samen!