+31 (0)497 38 17 95
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Hoogglans-witte-keuken-familie-van-gorp

”Patrick en Chantal van Gorp uit Reusel genieten dagelijks van de hoogglans witte keuken die gerealiseerd is door De Houtwinkel”

Eindelijk een hoogglans witte keuken

Precies twintig jaar deden Patrick en Chantal van Gorp met hun keuken en toen was het hoog tijd voor een nieuwe. Een hoogglans witte keuken, van alle gemakken voorzien. Extra diepe kasten, greeploos, een fraaie afzuigkap en meer dan genoeg werkruimte. Bedacht en geplaatst door De Houtwinkel. Elke dag wordt er volop genoten van de keuken, die precies is geworden zoals gehoopt.

Hoogglans wit

“Mijn vrouw heeft altijd geroepen dat áls er nog ooit een nieuwe keuken kwam, die hoogglans wit moest zijn”, vertelt Patrick. “Een jaar of acht geleden kreeg ze het steeds vaker over een nieuwe keuken dus heb ik haar een pot witte hoogglans verf gegeven. Dat was voor een poosje voldoende maar ik moest daarnaast steeds vaker met een schroefmachine aan de gang; de keuken was op. Ik zit zelf in het onderhoud en service en weet hoe het is om te verbouwen omdat ik dat bij anderen elke dag zie. Ik had geen zin in die toestanden thuis dus zochten we een bedrijf waar we alles uit handen konden geven. Op advies van onze vaste timmerman – Harm Michiels – kwamen we bij De Houtwinkel terecht. Ik zal je eerlijk zeggen dat mijn eerste reactie op zijn advies was: ‘Een bouwmarktkeuken??? Dat nooit!’ maar Bas overtuigde me dat ze bij De Houtwinkel alleen kwalitatief goede maatwerkkeukens verkopen. Ik heb ons Chantal naar Bladel gestuurd en de rest ging vanzelf.”

Hoogglans-witte-keuken-Familie-van-Gorp-Reusel

Extra-keuken-kasten-los

Indeling en uitvoering

Chantal zocht de hoogglans witte keuken uit. “Patrick wilde niet eens mee”, lacht ze. “Hij heeft er geen verstand van zegt hij en vertrouwt op mijn goede smaak. Ach, van te voren wist hij toch al dat het hoogglans wit zou worden. Ik had zelf geen idee wat ik qua indeling wilde, ik wist alleen dat de keuken op een andere plek in het huis moest komen. Ik kwam bij Bas terecht en hij is bij ons thuis komen kijken naar de mogelijkheden. Hij heeft de keuken bedacht en getekend. Daar ben ik ontzettend blij mee want dit had ik zelf nooit kunnen bedenken.” Patrick nam zelf het sloopwerk voor zijn rekening: “Toen dacht ik wel eens ‘waar ben ik aan begonnen?’ Ik hou gewoon niet van die rommel maar ik weet ook dat het even nodig is. Alles bij elkaar heeft de totale verbouwing een maand geduurd. Je komt altijd dingen tegen die anders gaan dan je vooraf dacht. Nu de keuken er staat, ben ik echt heel blij met het resultaat. Gelukkig maar want ik ga ervan uit dat deze keuken ook weer twintig jaar mee gaat.”

Badkamer

Patrick en Chantal leven in de keuken. “Als we niet aan het werk zijn – ik werk zelf op de financiële administratie van een bedrijf in Tilburg – dan zitten we hier”, vertelt Chantal. Nu we veel meer ruimte hebben, is dat nóg gezelliger. De aanbouw waar de keuken nu is, staat er al 18 jaar maar was altijd speelkamer/kantoor. Het kantoor is door een muurtje te plaatsen nu apart en een speelkamer is niet meer nodig; Lenne is 18 en Cas 17. Voordat we aan de keuken begonnen, hebben we kort overwogen om te verhuizen maar dat zagen we toch niet zitten. We wonen hier zó fijn: dichtbij het centrum, met fijne buren, een ruime tuin en plek voor de bus van Patrick. Nu moet alleen de badkamer nog.” Patrick zucht: “O ja, de badkamer.” Om er vervolgens enthousiast aan toe te voegen: “Dat doe ik zelf natuurlijk want dat is mijn dagelijks werk. We hebben op de plek van de oude keuken een grote kastenwand laten maken, in precies dezelfde stijl en materiaal als de keuken. Nu is de bijkeuken niet meer nodig voor opslag en dus maken we daar een mooie badkamer van. En dan kunnen we hier blijven wonen tot we honderd zijn.”

Bar-aan-keuken-Reusel

Bar-eiland-keuken

Trots

Trots poseren Patrick en Chantal voor de foto van hun keuken, ze volgen de aanwijzingen van de fotograaf netjes op. “Moet ik nou net doen of ik een keukenprins ben? Het moet wel geloofwaardig blijven hè!”, lacht Patrick. “Ik kom er normaal alleen om mijn telefoon aan de oplader te leggen. Dat gaat trouwens heel handig met die speciale stopcontacten waar een usb-aansluiting in is verwerkt. Ideaal! Die hele keuken is ideaal.” Bas van De Houtwinkel komt nog even binnenlopen om te kijken naar het eindresultaat en is zichtbaar tevreden. Chantal merkt op dat ze het lastig vindt dat de afzuigkap alleen met de afstandsbediening aan kan. Bas legt uit hoe het werkt via het touchscreen van de kookplaat en dan is er ook voor Chantal niets meer te wensen over. Deze keuken heeft alles waar ze naar verlangden.

Moderne-Keuken-Reusel-van-Gorp

Snijplank-op-keukenblad