+31 (0)497 38 17 95
Vandaag open van 08:30 tot 18:00 uur
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Vandaag open van 08:30 tot 18:00 uur
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
hoe-kan-jij-de-kans-op-een-inbraak-verkleinen

”Slechts tien procent van de woningen is goed beveiligd. Wie zijn huis niet goed beveiligt, zet de deur open voor inbraken. Met de inzet van de juíste veiligheidsproducten verklein je die inbraakkansen.”

Laat ze het niet ruiken!

Hoe verklein je de kans op een woninginbraak? Als je jouw woning goed wilt beveiligen moet je in de huid van de inbreker kruipen. Onbewaakte momenten behoren tot de favorieten van het boevengilde. Ook in vakantietijd is het een feest om uitgerekend dán op boevenpad te gaan. Wij vertellen je hoe jij inbraakkansen verkleint en jouw veiligheidskansen vergroot.

Welkom

Onbezorgd ‘efkes weg’ of een paar daagjes er tussenuit? Hoe verklein je de kans op een woninginbraak? Zorg dan voor een ontmoedigings- in plaats van een aanmoedigingsbeleid! Jij bepaalt toch wie jouw huis binnen gaat en niet andersom? Vuistregel is dat je het ongenode gasten zo moeilijk mogelijk maakt. Dieven willen niet lang aan deuren hoeven te morren. Gerede kans dat ze jouw huis laten voor wat het is en naar het volgende huis gaan. Slechts tien procent van de woningen is goed beveiligd. Wie zijn huis niet goed beveiligt, zet de deur open voor inbraken. Met de inzet van de juíste veiligheidsproducten verklein je die inbraakkansen.

hoe-kan-jij-de-kans-op-een-inbraak-verkleinen
Woninginbraak-verkleinen-tips

Bewapen jouw huis

De meeste inbraken starten bij de achterdeur en de poort. Met veiligheidsbeslag voorzien van kerntrekbeveiliging haal je jouw bewapening in huis. Zo bescherm je de zwakste schakel thuis. Het voorkomt dat inbrekers met geen enkel gereedschap grip krijgen op de cilinder. Alleen de juiste sleutel zal de beveiligingsplaat doen draaien. Bij draaiende ramen en deuren voorkom je met een ingebouwde dievenklauw dat het, ook na het verwijderen van de scharnieren, onmogelijk is om het raam of de deur te openen.

Ze hebben er een neus voor

Inbrekers hebben een neus voor huizen waar je op een makkelijke manier binnenkomt. Tachtig procent van de inbraken is daarom een gelegenheidsinbraak. Binnen dertig seconden staat een inbreker binnen. Zonder inbraakschade wordt er zelfs niets vergoed door een verzekeraar. Om die reden weer je jouw huis bovendien tegen de nare gevolgen van ‘hengelen’ en ‘flipperen’. Deze verlopen zonder inbraakschade en worden veelal niet vergoed door de verzekering. De opbrengst? Heel veel gedoe, narigheid, hoge kosten en vooral een onveilig gevoel.

Bescherm jouw kostbaarste schat

Wees geen dief van jouw eigen portemonnee, investeer in de juiste sloten. Hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen worden ook door verzekeraars erkend. Zo bescherm jij jouw kostbaarste schat: jouw gezin. Elke kleinste aanpassing vermindert de kans op inbraak aanzienlijk. En dat kost relatief niets. Goede (schrik)verlichting, bijzetsloten, secustrips, (domotica)camerasystemen zijn perfecte voorbeelden van eenvoudige betaalbare aanpassingen, zonder hak of breekwerk. Zo beschermen we jou!