+31 (0)497 38 17 95
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Glazen wand in eiken tuinhuis Bladel

”Een sprookje in je eigen tuin?!”

Geef fantasie de ruimte en maak van jouw tuin de plek waar je het hele jaar door kan genieten

Onze tuingeheimen

We kunnen weer naar buiten! En dat buitenleven maakt het leven stukken aangenamer, zeker als er goedgekozen mogelijkheden in aangebracht zijn. Een tuin is namelijk een verlengstuk van jouw huis, en daarmee een heerlijke buitenplek om te ontspannen en gasten te ontvangen. En dus rollen we de groene loper alvast voor je uit om onze tuingeheimen met je te delen.

Buitenruimte

Overdag is het een plek om te spelen en te ontspannen, ’s avonds een sprookje voor zwoele momenten. De kunst van een treffende tuin is om evenwichtig de ruimte te geven aan alle zorgvuldig gekozen duurzame elementen. Waar komt de factor groen? Waar komt jouw terras? Misschien wil je zelfs meer terrassen of een overdekte mogelijkheid?

Tuin als woonkamer

Wat de keuze ook wordt, bekijk de tuin als een huis dat ingericht mag worden. Een tweede woonkamer dus. Met zijn eigen unieke bestemming of meerdere gebruiksmogelijkheden. Zodra je de tuin ziet als een buitenruimte die je naar hartenlust in kunt richten, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hele jaar door genieten met tuinhuis

Ontdek meer van dit sprookjesachtige tuinhuis

Zomerdagen tuinhuis Bladel

Tuinrond genieten

Van het zonnetje op jouw bolletje tot relaxmomenten in de nachtelijke uurtjes, zelfs van maart tot diep in november of zelfs jaarrond? Als je jouw tuin goed benut, kun je het gehele jaar deze buitenruimte succesvol inzetten om buiten te genieten. Zo maak je met een overkapping een tweede tuinkamer die ook ‘s winters jouw tuinhart verwarmt.

Heerlijk huisje

Heb jij al een ‘buitenhuis’? Je bouwt ‘m zelf of laat ‘m maken. Prachtig met dat hout! Houten elementen doen het sowieso goed in een natuurlijke omgeving zoals de tuin. Met een overkapping of een pergola creëer je jouw schaduwplekje naar jouw natuur. En als je dan toch bezig bent, geef jouw tuingereedschap meteen een handige plek. Want ook een tuin vraagt om onderhoud. Met een hark, schoffel, grasmaaier en heggenschaar heb je alles meteen voor het grijpen.

Bourgondisch buitenleven

En na al dat tuinwerk? Dan is het tijd voor rust! Lekker genieten van een diner of drankje, heerlijk bereid op jouw terras of vanuit de ‘strandbar’. Geef de fantasie de ruimte en maak van jouw tuin die buitenkeuken, strandterras of andere ultieme plek om even ‘weg te zijn’.