+31 (0)497 38 17 95
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Schuttingen op maat De Houtwinkel Bladel Hubo Bladel Genieten in de tuin zonder gluurders

”Genieten in de tuin zonder gluurders en pottenkijkers?!”

Wij hebben het antwoord: Schuttingen!

Genieten in de tuin zonder gluurders

Is het gras bij de buren werkelijk groener? Om daar achter te komen is een blik op de tuin genoeg. ‘Gluren bij de buren’ noemen we dat. Gelukkig kunnen we je daar voor beschermen. Het liefst geniet je namelijk beschut in eigen hof. Met onze ‘schuttingtaal’ hou je eventuele gluurders op afstand.

Beschut genieten

Thuis wil je ontspannen. Ook in de tuin wil je kunnen genieten van jouw spaarzame momenten. Hoe je dat doet? Zonder last te hebben van hinderlijke inkijk? Door jouw leven af te schermen van de buitenwereld. Met schuttingen en schuttingschermen stel je gegarandeerd paal en perk aan jouw domein. En dat kan tegenwoordig op waanzinnig mooie manieren. Wij noemen dat genieten in de tuin zonder gluurders!

Blije buren

Schuttingen zijn er in diverse vormen en maten. De hoogte van de schutting is wettelijk bepaald. Binnen die wettelijke grenzen is er veel mogelijk om jouw privacy te kunnen creëren. Niet dat de buren zich überhaupt met jouw leven zullen bemoeien, toch brengt het ‘gevoel van op de kijk te zitten’ onrust. Je zit niet op je gemak, en houdt daarom onbewust rekening met het idee bekeken te worden.

Schutting tuinomheining Bladel

Genieten in de tuin zonder gluurders schutting tuinomheining

Schutting Carport beschutting Bladel

Bepaal jouw leven

Bij het omheinen van de buitenste perceelgrens is de ligging van jouw tuin bepalend voor de keuze van de schutting. Wat wil je omheinen? Wat wil je bereiken? Ligt jouw tuin aan een openbaar gebied, dan wil je waarschijnlijk de inkijk en hinder maximaal wegnemen. Wil je nog contact met de buitengrens? Dan is een halfopen schutting ook een optie.

Omhein het zelf

Tegenwoordig valt er veel te kiezen. Dat geldt ook voor de materiaalkeuze van schuttingen. Van hout in alle soorten? Van composiet? Onbehandeld of juíst behandeld? Er zijn zelfs schermen in shutterstijl. Ideaal om jouw tuin stijlvol en speels in te delen. Zo kan ‘inkijk’ ook een beetje spannend zijn. Zelf doen? Of laten doen? Alles is mogelijk.

Beschut, beschermd en behaaglijk

Behaaglijk genieten in eigen hof? Wie kwaliteit kiest, heeft nauwelijks omkijken naar een schutting. Dát is vooral het verschil in het aanbod aan materiaalkeuze en eventuele coating. Een haag vraagt om tweejaarlijks onderhoud, een schutting niet. Bovendien hoef je niet te wachten totdat de schuttinghoogte qua groei bereikt is. Je hebt direct privacy. En dus is bij jou het gras groener dan bij de buren! Goed bekeken, nietwaar?!