+31 (0)497 38 17 95
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Thuiswerkplek eiken kantoorinrichting familie robben

”Familie Robben uit Haghorst is blij met de eiken kantoorinrichting van De Houtwinkel”

Een natuurlijke en ontspannen sfeer op kantoor

De verbouwing bij de familie Robben in Haghorst is nog niet helemaal klaar maar het kantoor is inmiddels in gebruik. De Houtwinkel maakte een sfeervolle, praktische en in het oog springende kastenwand. De bureaubladen zijn van hetzelfde eikenhout gemaakt en maken van het kantoor een warme werkplek.

Verduurzamen

Onlangs verhuisde het gezin Robben van Hilvarenbeek naar Haghorst. Jolanda Robben vertelt: “We hebben jaren met heel veel plezier in Hilvarenbeek gewoond. Een jaar of tien geleden zijn we met ons bedrijf Robben Groene Energie b.v. begonnen. We zijn gespecialiseerd in duurzaamheid en installeren onder andere aardwarmtepompen, zonnepanelen en andere oplossingen die helpen bij het verduurzamen van bestaande en nieuwe woningen.”

Natuurlijke uitstraling

De familie Robben stond voor een grote verbouwing, nadat ze het ouderlijk huis van Alex kochten. Jolanda: “We hadden wel ideeën over wat we ongeveer wilden maar we bleven stoeien met de uitwerking ervan. Via een krantenartikel kwamen we terecht bij De Houtwinkel. Wij houden van de natuur en dat wilden we terug laten komen in ons huis en kantoor. We hebben nogal wat papierwerk en kantoorartikelen en dat wilden we netjes weggewerkt hebben. Er moest dus kastruimte komen. Stijn van De Houtwinkel is bij ons geweest en toen hij in de kantine zat, had hij meteen een beeld van hoe het kantoor er uit moest komen zien. Een eiken houten kantoorinrichting omdat dat de meest natuurlijke uitstraling heeft.”

Making of familie robben kantoor
Over de vloer bij Familie Robben
De juiste voorbereiding voor het perfect plaatje.
Onze ”Over de vloer bij..” is elk eerste weekend van de maand te lezen in de PC55

Eikenhouten kantoorinrichting op maat

Country-feel

Zowel vader als dochter Michelle rijden paard; Alex met aanspanning en Michelle dressuur. Michelle: “Ik heb in mijn jeugd al veel paardgereden, rond mijn achttiende ben ik een poosje gestopt maar het begon toch weer te kriebelen. Onlangs heb ik een zadelmak paard gekocht dat ik alle kneepjes van de dressuur nog moet leren. Elke week heb ik les en omdat we hier een bak hebben, kan ik elke dag oefenen. Zelfs als het slecht weer is want dan mag ik bij de buren in de binnenbak. Voor mij is het ideaal om zo dicht bij mijn hobby te werken.” De paarden zette Stijn aan het denken over de uitstraling van het kantoor. Jolanda: “Hij stelde voor om modern te combineren met een country-feel. Ook dat past goed bij de keuze van de eiken houten kantoorinrichting. De noesten en droogscheurtjes van het hout zijn zwart opgestopt en dat maakt dat het een stoere look heeft gekregen. De kantoorruimte is niet al te groot en dus is alles precies op maat gemaakt. Het was leuk om te zien hoe alles werd uitgemeten met potten en planten die zich al in de ruimte bevonden, om een goed beeld van de indeling te krijgen.”

Zonen

Ook de zonen Kevin en Nicky hebben het prima naar de zin in Haghorst. Kevin studeert werktuigbouwkunde aan de Avans Hogelschool in Breda. Op zaterdag werkt hij in het familiebedrijf en lost de storingen bij klanten op. In zijn vrije tijd klust hij aan de pas gekochte bus, die camper moet worden. “Ik ga na de zomer voor tenminste een half jaar naar het buitenland – Zuid Frankrijk – voor mijn minor. Mocht ik moeite hebben om woonruimte te vinden, dan kan ik in mijn camper overnachten.” Als er nog vrije tijd over is, neemt hij zijn vrienden mee naar het kanaal, dat naast het huis ligt, om te kajakken. Nicky werkt fulltime in het bedrijf en besteedt het meeste van zijn vrije tijd aan zijn hond Rico, de bull-mast-weiler en zijn motor waarmee hij lekker in de bossen kan crossen.

Kastenwand

Iedereen heeft het dus prima naar zijn zin op de nieuwe stek en ook op kantoor voelt iedereen zich thuis. “De combinatie van groen en hout en het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen zorgt voor een ontspannen sfeer op kantoor. We vinden het belangrijk dat het warmte uitstraalt en dat het onze liefde voor de natuur laat zien. Niet alleen voor onszelf – we brengen veel tijd door op kantoor – maar ook voor onze klanten want ons kantoor is tevens ontvangstruimte. Ook aan onze gezondheid is gedacht door het gebruik van sta-zit-bureaus met geslepen hoeken en kanten zodat we ons niet kunnen stoten aan de kantoormeubelen. De ruimte is optimaal benut met kasten op maat, heel veel opbergmogelijkheden en slimme oplossingen voor ons archiefsysteem. We zijn heel blij met de uitschuifbare schrijfplateau van de kast. Het is mooi dat al onze wensen zijn gerealiseerd.”