+31 (0)497 38 17 95
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Traprenovatie-voor-elke-traptrede

”Wil jij je trap renoveren?”
Zelf, samen of laten doen

Neem contact met ons op
info@dehoutwinkelbladel.nl

Traprenovatie voor elke traptrede

Dag in dag uit staat de trap bloot aan intensief gebruik. Traptreden worden veelvuldig belopen. Dat geldt ongeacht welke trede. Wij laten zien dat een trap functioneel, slijtvast én passend in de stijl van jouw huis kan zijn. Pak onze leuning maar vast en ga voor een traprenovatie!

Entree binnenshuis

Met traprenovatie creëer je jouw look binnen één dag, passend in de stijl die jij voor ogen hebt en bovendien slijtvast. Tegenwoordig zijn er tal van prachtige renovatiemogelijkheden. Aan jou de keuze. Ga je voor hout, laminaat of vinyl? Doe het veilig en doe het goed!

Op een houtje

Puur hout heeft de meest natuurlijke uitstraling en garandeert jarenlang probleemloos trapplezier. Hout doet warm aan. Bovendien is hout eenvoudig te restylen. Even schuren en opnieuw behandelen dus. En heel leuk, een houten trap kan op verschillende manieren behandeld worden: met een matte wax olie of lakken met een bijpassende traplak in dezelfde kleur als je vloer. Style en restyle het op jouw manier.

Ontwerp-voor-traprenovatie-Bladel

Traprenovatie-Bladel

Treetje gemak

Kies je voor gemak? Dan ga je voor kantenklare treden van laminaat. De treden hebben een duurzame afwerking, zijn direct klaar voor gebruik en zijn dus geschikt voor normaal tot intensief huishoudelijk gebruik. Dankzij het natuurlijk ogend decor zijn de treden, op afstand, nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Daarnaast zijn ze gemakkelijk schoon te houden. Even stofzuigen, afnemen met een stofwisser of vochtige doek en ze zijn weer ‘ready to go’. Een antisliptape, uit voorzorg, voorkomt uitglijders.

Treetje budgetvriendelijk

Traprenovatie van vinyl is de meest budgetvriendelijke oplossing. Bekleding van vinyl is naadloos, zelfklevend en montagevriendelijk. Aangezien het vinyl een iets opgeruwd oppervlaktestructuur heeft, is vinyl meteen een veilige trapbekleding. Het geïntegreerde antislipprofiel voorkomt namelijk dat je te snel beneden bent. Met z’n geluiddempende eigenschap klinkt vinyl als muziek in de oren.

Ondersteboven

Laten doen of zelf doen? Met twee rechterhanden kom je een heel eindje boven. Onderaan of beneden beginnen? Doe het verstandig, láát het doen. Traprenovatie is lastig en vraagt om een veilige, verantwoorde kwaliteit van handelen. Zo geniet jij snel, safe, professioneel en bovendien van een fluisterstille trap binnen één dag. Wij wensen jou een veilig opstapje!