+31 (0)497 38 17 95
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Senioren aanpassing voor langer thuis wonen

”Veiligheid voorop voorkomt veel ellende achteraf”

Bekijk hier alle tips om langer thuis te wonen

Tips voor langer thuis wonen

Nog nooit waren we met z’n allen zó aangewezen op thuis. Thuis, waar je veilig bent, je dag begint en jouw leven hebt. Jong én oud. Hoewel we het allemaal samen doen, zijn we in deze tijd nóg sterker op onszelf aangewezen. We leunen op thuis, tot op hoge leeftijd. Ongelukjes zitten in een klein hoekje, in de rest zit het geluk. Vooral als je jouw huis hebt voorzien van een steuntje in de rug.

Veiligheid voorop

Bij ongemakken is het fijn om, naast een stevige schouder, ergens tegen aan te kunnen leunen. En dat begint thuis. Want thuis is waar je woont. Zorg dus voor veiligheid. Dat doe je met een aantal kleine aanpassingen, zoals antislip-oplossingen. Tegelijkertijd leun je op jezelf en ben je niet afhankelijk van anderen. En nóg belangrijker: je voorkomt valpartijen en daarmee de gang naar het ziekenhuis of érger.

Badkamer aanpassingen om langer thuis te wonen

Antislip oplossing badkamer

Helpende hand in huis

Veiligheid voorop voorkomt veel ellende achteraf. Door jouw woning tijdig en correct met slimme aanpassingen in te richten, ben je ongelukken een veelheid aan stappen voor. Vooral ouderen blijken baat te hebben aan bijvoorbeeld een douchezitje, een antislip tegel en een wandbeugel. Met deze eenvoudige hulpmiddelen haal je zelf de helpende hand ín huis en houd je het heft tot op hoge leeftijd in eigen hand.

Douche zitje voor comfortabel douche

Wandbeugel senioren aanpassingen badkamer

Sterke steun en toeverlaat

Toegegeven, het is soms een uitdaging om tot op hoge leeftijd te blijven waken voor jouw eigen vertrouwde zelfstandigheid. Dat geldt ook in het geval je revalideert of langdurig ziek bent. Maak het jezelf gemakkelijk, veilig en comfortabel dus. Met makkelijke middelen, speciaal bedacht én tegenwoordig stijlvol ontworpen om steun en toeverlaat te bieden thuis.

Toilet verhoging senioren aanpassingen

Toilet verhoging langer thuis wonen senioren aanpassing
Toilet verhoging badkamer wc senioren

Zorg voor nu

Hoge nood? Als de bril te laag is, maak ‘m dan hoger. Máák het leven makkelijker. Prijs je rijk met de prettige betaalbare mogelijkheden die er zijn. Wíj hebben die veiligheid in huis. Daar zorgen we samen voor! Je kunt op ons steunen! Veilig en vertrouwd!