+31 (0)497 38 17 95
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Houtexperts Buiten keuken Barbecue

”Kunnen wij het maken? Nou en of!”

Op het gebied van hout zijn wij dé houtexperts

Dé professionele houtexperts

In élk interieurproject is ie aanwezig. En ook buiten valt ie op. Hout is van alle tijden. Buiten op de boerderij? Een hek voor in de wei? Een houten buitenverblijf of berging? Of een toffe tafel voor binnen? De kracht van hout voel je in elke vezel. Het geeft wonen een warm karakter. Onze houtexperts vertellen je hoe je dat doet.

De kracht van hout

Van hout kun je álles maken. Hout is oersterk. En, heel belangrijk, hout blíjft! Dát tijdloze karakter van hout noemen wij ‘de kracht van hout’. Bovendien zijn er verschillende soorten hout. Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerkende eigenschappen. Wil je weten welk houttype bij jouw klusproject past? Of hoe je jouw woonverlangen vertaalt in een geslaagd interieurproject? Dan is het goed om je uitgebreid te laten informeren.

Buiten keuken maatwerk werkplaats vakman

Houtexpert eiken hout Buiten keuken Bladel de kempen

Krachtpatser

De ene boom is de andere niet. Sommige houtsoorten noemen we ‘zacht’. Ideaal voor de fijne bewerking ervan. Terwijl andere boomsoorten zich juíst lenen voor ijzersterke toepassingen. Douglas en eik worden daarom vooral toegepast voor houten bijgebouwen. Zo kan een eiken buitentafel goed tegen een stootje, ongeacht de weersomstandigheid. Snap je er geen hout van? Vertrouw dan gerust op de houtprofessional.

Hartje voor hout

Als professionele houtexpert kennen we de verschillende houttypes. Bovendien weten we wat hout nodig heeft om zich door weer en wind te kunnen bewijzen. We kénnen elke houtsoort door en door. Van top tot wortel. En natuurlijk heeft een professionele houtexpert een eigen werkplaats waar ze dat hout tot leven brengen. Mét timmermannen. Stuk voor stuk zijn dit bomen van kerels met een hartje voor hout. Hun vakkundige handen zorgen ervoor dat elke creatie een prachtige bestemming bij jou thuis krijgt.

Houtexpert Ambacht schuren padoek poort maatwerk

Houtexperts Bladel Werkplaats Hout Eiken

Op eigen houtje

Robuust en stoer of slank en elegant? Met kennis, kunde en eigen werkplaats is álles te maken voor huis en hof. Als je een maker en een doener bent, kun je meestal zelf goed aan de slag. Een beetje van jezelf en een beetje van de lokale houtexpert dus. Liever niet op eigen houtje? Dan verzorgen wij als houtprofessional met alle liefde jouw woonwensen of gebouwtje. En dus kunnen wij het maken, hout én tof!

Houtexperts Ambacht schuren padoek poort maatwerk

Padoek poort houtwinkel werkplaats bladel