+31 (0)497 38 17 95
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Nu gesloten, bekijk openingstijden
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Past-een-tiny-house-bij-mij

”Word jij blij van veel spullen? Of geniet jij juist íntens van het moment? Ga eens bij jezelf te rade? Past een Tiny House bij jou?!”

Past een Tiny House bij jouw levensstijl?

Rijk bén je als je geniet van de kleine dingen in het leven. Minder afleiding geeft minder druk. Daar voelen steeds meer mensen zich prettiger bij. Door kleiner te wonen geef je jezelf de ruimte om bewúster te leven en je gevoel te volgen. Wij vertellen je hoe jij weer in contact komt met jouw natuur.

Lééf

Word jij blij van veel spullen? Of geniet jij juist íntens van het moment? Ga eens bij jezelf te rade? Ervaar jij ook stress bij de chaos in huis? ‘Ontspullen’ is het motto van vandaag. Door bewust na te denken over wat je écht nodig hebt, kom je terug in de essentie van het bestaan: leven! Wie afrekent met het groot, wordt elke dag met iets kleins beloond. En daar word je gelukkig van.

Tiny-house-past-bij-mijn-levensttijl

Hout-maatwerk-interieur-tiny-house

Klein én fijn

Steeds meer mensen beseffen dat de huidige levensstandaard niet meer bij hun manier van leven past. Een Tiny House geeft rust evenals overzicht in de chaos van het nu. Zo’n klein huisje is makkelijk bij te houden, duurzaam, kostenbesparend en héérlijk om in te leven. Eenvoud siert de mens. Zo ook het lekkere leven wat daar bij past. Een Tiny House kun je prachtig en efficiënt inrichten, op jouw manier.

Maatwerk-tiny-house-interieur

Schoon wonen

Hoeveel ruimte hebben we werkelijk nodig? Dat kan ook compact. Door klein te wonen, hou je tijd over voor de leuke dingen. Dat begint al bij de aankleding van jouw kleine huisje. Wij helpen je bij die aankleding. Een compactere keuken vraagt om maatwerk. Datzelfde geldt voor het maatwerk van het bed en eventuele wandbekleding. Misschien heb je een kleine woonverdieping? Met een trap op maat kom jij snel een trede hoger op de ladder.

Welkom terug op aarde

Wie kiest voor het klein wordt groots beloond door Moeder Natuur. De interieurtinten van dit jaar zijn om die reden dan ook prachtig geïnspireerd op het buitenleven. Olive Sprig is zo’n maagdelijke flexibele grijsgroene kleur. De tint combineert schitterend met houten details. Ontspannen, verleidelijk en met een organische levendigheid. Een wedergeboorte? Ja! De geboorte van de veerkrachtige mens op de wereldbol. En dus denken wij compact met jouw nieuwe leven mee. In de Kempen, op dat hele kleine stukje aarde.