+31 (0)497 38 17 95
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Opgeruimd huis met kastruimte

”Waar wil jij meer ruimte voor in huis?”

Hobby’s, spulletjes in de keuken, boeken, mooie decoratie, kleding? Het kan allemaal!

Opgeruimd huis

Deze tijd halen we alles uit de kast om eens heerlijk ons huis op te ruimen. Want één ding is zeker: van opruimen word je rustig. Een opgeruimd huis is namelijk een opgeruimd hoofd. Dan komt er weer ruimte voor plannen. Wij laten het je graag zien.

Opgeruimd staat netjes

Loop eens door jouw huis en bedenk waar jouw stek behoefte aan heeft. Zou je meer ruimte willen hebben voor het opbergen van kleding en schoenen óf verdient jouw hobby een vrolijk onderkomen? Wat jouw woonwens ook is, een kast biedt volop mogelijkheden. Losstaand of ingebouwd, naadloos passend in jouw huis, een kast geeft een opgeruimd huis.

Schuifdeurkast keuken mat zwart

Zwarte schuifdeurkast keuken opgeruimd huis

Meer mogelijk met maatwerk

Voor praktische opbergmogelijkheden hoef je geen kast van een huis te hebben. Sterker nog, juíst door de ruimte functioneel te benutten, creëer je voor elke woonwens een handige bestemming. Onder een schuin dak, een moeilijke hoek in een kamer, met of zonder een doorgaande deur? Met maatwerk is gewoon méér mogelijk. Dat komt omdat maatwerk zich aanpast aan jou.

Open of dicht

Liever spulletjes uit het zicht? Maak dan jouw kast dicht. Een gesloten kast geeft rust. Téveel maakt druk. Zijn er zaken die je in huis extra wil belichten? Dan is een open kast zeker een optie. Voor boeken, fotolijstjes, een mooie vaas of een groep van accessoires. Je zal zien dat jouw huis orde in de chaos krijgt.

Raffito boekenkast opgeruimd huis decoratie Reusel Bladel

Boekenkast met lades Bladel

Wand boekenkast Raffito Bladel De Houtwinkel Bladel

Schuiven of draaien

Achter elke deur schuilt een kast aan ruimte. Bedenk dat ook de deurkeuze zélf ruimte geeft of juíst nodig heeft. Een traditionele draaideur heeft op zichzelf draairuimte nodig. Houd hier zeker rekening mee. Mist jouw woonvertrek die manoeuvreerruimte? Dan zijn schuifdeuren jouw redders in nood. Barndeuren met een smeedijzeren look geven direct dat stoere staaltje. Liever een strakker design? Jij bepaalt jouw looks.

Laden of leggen

Bedenk welke ruimte je wil bieden ín de kast. Zo kan kleding op legplanken liggen. Tóch zijn ladeblokken ook superhandig. In één tel overzie je jouw schoenen en accessoires. Dát is het heerlijke aan een goedgekozen kast: je kunt alles zo handig sorteren. Geef daarom ruimte aan plannen: met een kast aan ruimte maak jij jouw huis weer blij!

Walnoot kast hout kantoor opbergruimte

Raffito kasten kopen Bladel
Hout look kast met lades kantoor woonkamer