+31 (0)497 38 17 95
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Houten jaloezieën op maat Bladel

”Geef je interieur een hele nieuwe dimensie”

Dit kan al met de juiste raamdecoratie

Ibiza vibes met houten jaloezieën

Wil jij die stijlvolle shutterlook, zoals die van een strandhuis? Breng Ibiza dan in huis deze zomer. Met houten jaloezieën regel je het licht in elke ruimte. Zo geniet je nú van een zonnig zomerhuis en in de winter ben jíj het zonnetje in huis. Ontdek de vele voordelen van deze betoverende raambekleding. En je hebt ze in allerlei kleuren, geef er jouw draai aan dus!

In het licht van houten jaloezieën

Om jaloers op te worden, dat licht. En ze zijn elk jaargetijde mooi. Houten jaloezieën onderscheiden zich door hun rustige, en bovendien warme uitstraling. Hoe dat komt? Het is de natuurlijke speling van het licht dat dankzij de jaloezieën binnenshuis zijn prachtige inval krijgt. Deze mooie warme kleurtint van het licht brengt ongemerkt sfeer in jouw interieur. Bovendien zorgt het voor een natuurlijke manier van wakker worden.

Houten jaloezieën De Houtwinkel Bladel Hubo

Sfeervolle shutters houten jaloezieën geven Ibiza vibes

Geef er jouw eigen draai aan

Overigens zijn ze om meerdere redenen een heuse aanwinst in huis. Je voelt je niet alleen beschut, je bént het ook. Niemand die jou ziet. Tegelijkertijd bepaal jij wat jíj wil zien, zonder dat de buren zich bekeken voelen. Dat komt door het handige ‘kind veilige’ koord, waarmee je met de houten ‘plankjes’ er je eigen draai aan geeft. Bovendien ‘regel’ je zo de lichtinval zoals jij het wenst. Zonwerend? Of liever badend in het licht? Jij mag het zeggen.

Stof tot nadenken

Vroeger had je vitrage, tegenwoordig de eigentijdse toepassing van houten jaloezieën. In tegenstelling tot stoffen raambekleding hebben ze hét grote voordeel dat ze weinig stof of vuil aantrekken. En om nóg een geheimpje te verklappen: het valt vele malen minder op dat je ramen eigenlijk weer eens gewassen zouden moeten worden. Bovendien zijn houten jaloezieën handig te reinigen. Even met een plumeautje wapperen en klaar is Kees….of Pien.

Achter elk vensterraam

Houten jaloezieën zijn geschikt voor elk raam, ongeacht de grootte ervan. Dat komt omdat de jaloezieën op maat gemaakt kunnen worden. Ook qua breedte van de ‘lamellen’ is er veel mogelijk. Nu nog kleur bekennen, want de jaloezieën kunnen in vele kleuren geleverd worden. En daarna? Shut up en sjans met het licht: geniet van een stijlvol thuis, binnen én buiten!