+31 (0)497 38 17 95
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Tegellook landelijk wonen PVC vloeren Bladel tegel vloer

”Hout en tegelwijsheden voor jou!”

Welke vloer kies jij? Hout of tegel vloer? Of  kies je voor ”tegelgemak”?

Hout en tegelwijsheden

Vloeren, vaak worden ze onderschat. En dat terwijl een vloer hét fundament in huis is. Werkelijk álles komt en gaat over de vloer. Het is het méést gebruikte element in élk woonvertrek. Elk moment, elke dag. Intensief dus. Juist daarom vinden wij dat de vloer tegen ‘n stootje moet kunnen. Kwaliteit, daar houden we van!

Hout, houtlook of keramisch

Jouw huis, jouw stijl! Dat gaat ook op voor jouw vloer. Wat past bij de uitstraling van jouw woning? Wat vind je mooi? En vooral: wat heeft jouw huis nodig? Ga je voor de kracht van hout? Of ga je voor de uitstraling van hout? Of wil je juíst een keramische ondergrond? Het is maar net wat jij belangrijk vindt. Hout, PVC of laminaat? Je legt ze of laat ze leggen. Natuurlijk leggen we de verschillen voor je uit. Dat kan het beste door de vloeren te zien. Zo vóel je echt wat wij bedoelen.

Houten vloer kopen Bladel De Houtwinkel Bladel Hubo Bladel HD

Herringbone visgraat vloeren kopen Bladel De Kempen houten vloer
Keramische tegel tegelwijsheden tegellook vloeren HD

Leve de vloer

Hout is van alle tijden. Hout lééft! De kracht van hout voel je in elke vezel. Het geeft wonen een warm karakter. Onze houtexperts vertellen je alles over de ziel van hout. En zetten alle voor- en eventuele nadelen voor je op een rijtje. Hout werkt, als je op en top goed geadviseerd bent. En ben je na een aantal jaren toe aan een nieuwe stijl? Dan leent een houten vloer zich ideaal voor een restyle.

Goed motief

Tegenwoordig zijn er naast de ambachtelijke houten vloer vele aantrekkelijke alternatieven. En ja, velen laten zich ook in een visgraatmotief leggen. Zo is de hedendaagse kwaliteit van PVC haast niet meer van echt hout te onderscheiden. Mits je de uitstraling van hout prefereert. Want een PVC vloer heeft naast een houten uitstraling vele mogelijke andere dessins. Voor iedereen een goed motief dus.

Keramische tegel vloer tegellook vloeren Bladel De Houtwinkel Bladel Hubo Bladel

Hout of tegel vloer?

Authentieke tegels? Of liever ‘tegelgemak’ dankzij de uitstraling van een keramische vloer? Het lijkt een tegel, en dat is het niet. Wél trakteer je jouw interieur in een handomdraai op een natuurgetrouw stenen decor. Betontegellook? Lekker eigentijds en stoer? We kunnen er álles over vertellen. Hoe wíj het doen of hoe jíj het zélf vloert? Kom gerust over de vloer!