+31 (0)497 38 17 95
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Vandaag gesloten
Ma: 08:30 18:00
Di: 08:30 18:00
Wo: 08:30 18:00
Do: 08:30 18:00
Vr: 08:30 18:00
Za: 08:30 17:00
Zo: Gesloten
Ritsscreens zonwering zipscreens bladel

”Passen screens bij jou en jouw huis?”

Wij vertellen je graag alles over screens.
Nog meer informatie nodig? Geen probleem neem gerust contact met ons op!

Alles over screens

Héérlijk, de zon! Een aangenaam klimaat is een voorwaarde om te kunnen stralen. Dat geldt ook voor de warmte en lichtinval thuis. Het binnenklimaat dus. Zonder te willen schermen met wat goed voor je is, geven wij je alvast wat tips. Anders gezegd: wij hebben het op voorhand voor je gescreend, zodat jij in staat bent om de zonnige kant ervan te filteren.

Zon in huis

Wie hét zonnetje in huis wil blijven, regelt de lichtinval en temperatuur naar behoefte. De komende weken wint de zon aan kracht. Dat betekent dat licht en warmte de overhand nemen. Vroeger deden we dan de gordijnen dicht. Het nadeel is dat je daarmee het zicht naar buiten kwijt bent. Met screens houd je overdag wél contact met buiten, zónder nieuwsgierige blikken van de straat.

Wat zijn screens eigenlijk?

Screens, of ritsscreens, zijn handige zonneschermen die weinig tot geen ruimte innemen. Strak van boven naar beneden langs het raam bewegend, vallen ze amper op. Het geweven doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar onderen. Zodoende nemen deze uitwendige zonneschermen geen kostbare oppervlakten in beslag, mét behoud van de vrije doorloop langs de ramen. Afgesloten met een rits, krijgt de wapperende wind bovendien geen enkele kans. Goed gescreend dus!

Screens in jouw huis grijs voorkant

Door weer en wind

Geweven uit glasvezel is een screendoek oersterk, vochtbestendig, vet- en vuilafstotend en daarmee rot- en schimmelvrij. Bestand tegen alle weersinvloeden zijn screens een sterk staaltje tegen elk zonnestraaltje. Tegelijkertijd zijn ze eenvoudig in bediening en onderhoud. Door weer en wind bedienen ze jouw comfort. Met de hand, binnenshuis of buitenshuis? Of zelfs elektrisch, met schakelaar of afstandsbediening? Afhankelijk van hoe je leeft, bewegen screens met jou en je vensters mee.

Maatwerk in kleur

Om de screens naadloos op de ramen van jouw woning aan te laten sluiten, is het inmeten ervan werk voor de kleurrijke professional. Het enige wat we van jou vragen is om kleur te bekennen. Screens zijn namelijk in meer dan veertig verschillende kleuren mogelijk. Ook de omkasting evenals de geleiders zijn in verschillende tinten uitvoerbaar. Aangezien je vanaf nu het zonnetje in huis bent, gaat dat gegarandeerd lukken! Zo leveren we samen kleurrijk maatwerk en geniet jij ongestoord van grenzeloze schermtijd.